Mor Menekseler 25. Bolum


Feride’nin cenazesi defnedilirken annesi Eskitepeli gençlere kimseden intikam alınmasını istemediğini söyler. Kabadayı Akif aynı fikirde değildir, ne yapıp edip Akbulutu öldürmeye karar vermiştir.

Bu arada Dedo, mahalleyle ilgilenmeye devam etmektedir. Partinin fakir mahalleliye dağıtmak için verdiği unun, Muhtar tarafından uncuya satıldığını öğrenir. Hayali ve Cemali, unun mahalleliye dağıtılmasını sağlarlar. Dedonun mahalleliye yaptığı bu yardım ve gösteri, Fakir Şükrüyü iyice kızdırır.

Dedonun çevresi ve gücü giderek genişlemektedir. Şükrü, özellikle Kürt Cemali ve adamlarının Dedoya çalışıyor olmasından hoşnutsuzdur. Yeni adamlar bulmak istemektedir… Bu arada Hasan Yücenin oğlu Ali Yüce ortaya çıkar ve Dedoya ucuz arsalardaki arazilerini satmak istediğini söyler. Ali Yüce, Fakir Şükrüye de gidecek, babasıyla bir ilgisinin olmadığını, kumara oynamak için lokale gidip geleceğini anlatır.

Mahalle kendi devranında dönerken en çok Kabadayı Akif kötü durumdadır. Akbulut, onda bir saplantı olmuştur, uyuyamamaktadır; öfkeli ve giderek gaddarlaşan bir insan haline gelmiştir. Altındağlı, Esmeye para vererek Akbulutun izini bulur da.









Yönetmen : Serdar Akar
Senaryo Yazarı : Levent Cantek
Tür : Aile , Dram
Müzik: Onur Özmen
Yapımcı: Tarkan Karlıdağ
Yapım: Adam Film



















http://www.mediafire.com/?0wzc7k1wwvma2

Rar Sifresi: hepsibedava

0 yorum :

Yorum Gönder