Muhtesem Yuzyil | 58. Bolum | DVBRip | MKV | KRN


Sultan Süleyman yasak aşkı öğrenecek mi?

İbrahim ve Nigar arasındaki ilişkiyi öğrenen Valide Sultan kritik bir kararın eşiğine gelir. Valide Sultan duyduklarından sonra ne yapacak? Mahidevran ve Şehzade Mustafa, Hürrem’den intikam almanın peşinde. Hürrem Sultan şehzadelerini kurtarabilecek mi? Muhteşem Yüzyıl yeni bölümü ile Çarşamba Star’da.

Valide Sultan, İbrahim ve Nigar arasındaki ilişkiyi öğrenir. Vaziyeti derhal Sultan Süleyman’la paylaşmaya karar verir. Valide Sultan, Nigar’a karşı duyduğu hiddeti gizleyemez.

Hürrem şehzadelerinin canını kurtarmak için yola koyulur. Gördüğü manzara karşısında dehşete düşen Hürrem, Şehzade Mustafa ile tartışmaya başlar. Ancak av köşkünün beklenmedik bir konuğu daha vardır.

Sultan Süleyman Valide Sultan’ın çağrısıyla saraya döner. Valide Sultan oğlunun yanına kadar gelir. Ancak yaşananları anlatmaya yüreği elvermez. Valide Sultan kendini bir anda ölüm kalım savaşı içinde bulur.

Valide Sultan’ın rahatsızlığı bütün sarayı yasa boğar. Mahidevran ve Hürrem ise gördükleri vaziyet karşısında beklenti içine girmekte gecikmez. Daye, Valide Sultan’ı ziyaret etmek ister. Daye’nin hareme gelişi ortalığın karışmasına neden olur.

Valide Sultan’ın Nigar’la ilişkisini öğrendiğini duyan İbrahim ne yapacağını şaşırır. İbrahim Nigar’ı payitahttan uzaklaştırmak ister. Nigar çaresiz İbrahim’in isteğini kabul eder. Ancak Daye’nin bazı endişeleri vardır.





Yönetmen : Yağmur Taylan | Durul Taylan
Senaryo Yazarı : Yılmaz Şahin | Meral Okay
Tür : Dram , Duygusal , Tarihi













http://www.mediafire.com/?z624v38wqj8h4








https://rapidshare.com/files/3689534196/b58.rar

Rar Şifresi: hepsibedava

0 yorum :

Yorum Gönder