Cocuklar Duymasin | 97. Bolum | DVBRip | MKV | KRN


Emektar arabası bozulduğu için yeni bir araba almak isteyen, ancak nasıl bir araba alacağına karar veremeyen Haluk, duyduğu her fikirden etkileniyor, nasıl bir araba alacağına bir türlü karar veremiyordur. Haluk’un kararsız tavırları çevresindeki herkesi bunaltırken, bu durumu lehine çevirmek isteyen biri vardır…
Durduk yere sevgilisi Özge’den uzaklaşmaya çalışan Havuç görenleri şaşkına çevirir. Herkes Havuç’un neden böyle davrandığını merak ederken, derdi başından aşkın olan Havuç’un çaresi babası Haluk’tadır. Öte yandan çaycı Hüseyin’in uykusunda “Nazife” adlı bir kadını sayıklaması, Emine’nin aldatıldığını düşünmesine sebep olur. Emine’nin bu duruma tepkisi nasıl olacaktır?
Duygu’nun hamileliğiyle iyice değişen, pimpirikli bir insan haline gelen Berke, bu sefer de bebeği elektromanyetik dalgalardan korumak için, Duygu’nun telefonları açmasına izin vermiyor, hatta tüm telefonları Duygu’dan uzak tutmaya çalışıyordur. Berke’nin bu davranışları Duygu’yu bunaltsa da, yaşananlar komik görüntülere sahne olur.





Yönetmen : Bora Tekay
Senaryo Yazarı : Metin Açıkgöz | Caner Güler
Tür : Komedi













http://www.mediafire.com/?89sws82gj94u8






https://rapidshare.com/files/3860954166/b97.rar

Rar Şifresi: hepsibedava

0 yorum :

Yorum Gönder